![]() |
|
Viltmästarens Pizza | |
10 portioner | |||||
Polaricas Viltmästarskav, | 700 g | ||||
art nr 329900 | |||||
Pizzabotten gastronorm | 1 st | ||||
Brunsås | 400 g | ||||
Grädde | 1 dl | ||||
Gul paprika | 1/2 | ||||
Röd paprika | 1/2 | ||||
Krossad tomat | 6 msk | ||||
Riven ost | 40 g | ||||
Thai wook mix | 2 msk | ||||
Bryn skaven på stekbord eller i stekpanna.
Ta fram en lämplig kastrull, rör i brunsåsen, thai wook mix, grädde och
paprikan skuren i strimlor samt den brynta Viltmästarskaven. Låt det
puttra ihop en stund i grytan. Smaka av och komplettera eventuellt med
salt och kryddor.
Skär pizza botten i 6 eller 8 delar. Lägg ut bitarna på ett smort bleck. Stryk ut den krossade tomaten på pizzabotten. Lägg på skavblandningen och strö på den rivna osten. Gratinera i ugn på 200 C i 10-15 min. Serveras med en strimlad vitkålssallad och lingon. |