Viltmästarens Pizza 

10 portioner
Polaricas Viltmästarskav, 700 g
art nr 329900
Pizzabotten gastronorm 1 st
Brunsås 400 g
Grädde 1 dl
Gul paprika 1/2
Röd paprika 1/2
Krossad tomat 6 msk
Riven ost 40 g
Thai wook mix 2 msk
Bryn skaven på stekbord eller i stekpanna. Ta fram en lämplig kastrull, rör i brunsåsen, thai wook mix, grädde och paprikan skuren i strimlor samt den brynta Viltmästarskaven. Låt det puttra ihop en stund i grytan. Smaka av och komplettera eventuellt med salt och kryddor.

Skär pizza botten i 6 eller 8 delar. Lägg ut bitarna på ett smort bleck. Stryk ut den krossade tomaten på pizzabotten. Lägg på skavblandningen och strö på den rivna osten. Gratinera i ugn på 200 C i 10-15 min.

Serveras med en strimlad vitkålssallad och lingon.

Recept Nästa

www.laplandfood.nu