|
|
|
|
|
|
|
|
|
10 portioner |
|
|
|
|
|
|
|
Polaricas Viltmästarskav, |
1,3 kg |
|
|
art nr 329900 |
|
|
|
|
Matfett |
|
|
|
|
|
Salt & Peppar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sås |
|
|
|
|
|
Äpple |
|
|
500 gr |
|
|
Matolja |
|
|
0,5 dl |
|
|
Krossade tomater |
|
400 gr |
|
|
Vinäger |
|
|
0,5 dl |
|
|
Socker |
|
|
1 msk |
|
|
Kycklingbuljong |
|
3 dl |
|
|
Grönsaker frysta |
|
1 kg |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mos |
|
|
|
|
|
Potatismos |
|
10 port |
|
|
Parmesanost |
|
300 gr |
|
|
Färska örter |
|
20 gr |
|
|
Svarta oliver utan kärnor |
200 gr |
|
|
Vitlöksklyftor |
|
1 st |
|
|
Salt & Peppar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fräs Viltmästarskaven i matfett och krydda
med salt och peppar. |
Fräs skalade och tärnade äpplen i oljan.
Tillsätt övriga |
|
ingredienser till såsen och låt den koka
5-10 min under lock. |
Blanda skaven med såsen. Tillaga
grönsakerna enligt anvisning. |
Tillaga potatismoset enligt anvisning och
vispa till sist ner riven |
parmesanost, finhackade örter, sköljda och
hackade oliver. |
Smaksätt med pressad vitlök, salt och
peppar. |
|
Servera med nykokta grönsaker. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|