Rotfruktspytt med Kebabskav och lingonchutney |
|
10 portioner | ||||||
Polaricas Kebabskav, | 1 kg | |||||
art nr 329909 | ||||||
Rotfruktspytt | 2,3 kg | |||||
Syltlök | 400 gr | |||||
Matfett | 50 gr | |||||
Salt & Svartpeppar | ||||||
Lingonchutney | ||||||
Rödlök | 250 gr | |||||
Strösocker | 1 dl | |||||
Lingonsylt | 350 gr | |||||
Svart Vinbärsgele | 125 gr | |||||
Rödvinsvinäger | 2 msk | |||||
Salt | ||||||
Färsk Rosmarin | ||||||
Tillaga Rotfruktspytten enligt anvisning. Fräs Kebabskav och syltlök | ||||||
i matfett. Vänd försiktigt ner pytten i köttblandningen och smaka av | ||||||
med salt och peppar. Skala och hacka löken grovt. Smält sockret i | ||||||
en tjockbottnad kastrull. Tillsätt samtliga ingredienser och låt koka ihop. | ||||||
Smaka av med lite salt och rosmarin. Servera chutneyn till pytten. | ||||||