Rotfruktspytt med Kebabskav och lingonchutney

 

10 portioner
Polaricas Kebabskav, 1 kg
art nr 329909
Rotfruktspytt 2,3 kg
Syltlök 400 gr
Matfett 50 gr
Salt & Svartpeppar
Lingonchutney
Rödlök 250 gr
Strösocker 1 dl
Lingonsylt 350 gr
Svart Vinbärsgele 125 gr
Rödvinsvinäger 2 msk
Salt
Färsk Rosmarin
Tillaga Rotfruktspytten enligt anvisning. Fräs Kebabskav och syltlök
i matfett. Vänd försiktigt ner pytten i köttblandningen och smaka av
med salt och peppar. Skala och hacka löken grovt. Smält sockret i
en tjockbottnad kastrull. Tillsätt samtliga ingredienser och låt koka ihop.
Smaka av med lite salt och rosmarin. Servera chutneyn till pytten.
Recept Nästa

www.laplandfood.nu