Renskavswrap

 

10 portioner
Polaricas Renskav,  0,6 kg
art nr 321900
Gul lök, hackad 2 st
Röd spansk peppar, hackad 1 st
Majskorn, avrunnen 400 gr
Salt och peppar
Smör till stekning 50 gr
5 dl råris + 2,5 dl vildris (eller 7,5 dl vanligt ris)
Créme fraiche paprika & chili 5 dl
Citronmeliss, strimlad 5 msk
Ruccola- eller romansallad
Mjuka tunnbröd 10 st
Smör

Koka riset enligt anvisningarna på paketet. Smält smör i en kastrull och fräs lök, renskav, spansk peppar och majskorn. Smaka av med salt och peppar. Blanda i det kokta riset, créme fraiche paprika & chili och den strimlade citronmelissen. Bred smör på tunnbrödet och lägg på lite sallad på varje tunnbröd. Fördela renskavsröran på varje och vik ihop tunnbrödet från botten och sedan de två sidorna, som ett kuvert. Servera som lunchrätt.

Recept Nästa

www.laplandfood.nu