Renskavswrap |
|
10 portioner | |||||||
Polaricas Renskav, | 0,6 kg | ||||||
art nr 321900 | |||||||
Gul lök, hackad | 2 st | ||||||
Röd spansk peppar, hackad | 1 st | ||||||
Majskorn, avrunnen | 400 gr | ||||||
Salt och peppar | |||||||
Smör till stekning | 50 gr | ||||||
5 dl råris + 2,5 dl vildris (eller 7,5 dl vanligt ris) | |||||||
Créme fraiche paprika & chili | 5 dl | ||||||
Citronmeliss, strimlad | 5 msk | ||||||
Ruccola- eller romansallad | |||||||
Mjuka tunnbröd | 10 st | ||||||
Smör | |||||||
Koka riset enligt anvisningarna på paketet. Smält smör i en kastrull och fräs lök, renskav, spansk peppar och majskorn. Smaka av med salt och peppar. Blanda i det kokta riset, créme fraiche paprika & chili och den strimlade citronmelissen. Bred smör på tunnbrödet och lägg på lite sallad på varje tunnbröd. Fördela renskavsröran på varje och vik ihop tunnbrödet från botten och sedan de två sidorna, som ett kuvert. Servera som lunchrätt. |
Recept | Nästa |
www.laplandfood.nu