Reninnerfilé med vårrulle, wasabi och soya | |
![]() | |
Polaricas Reninnerfilé, | 4 st filéer |
art nr 321490 | |
Vårrulledeg (filodeg) | 8 st blad |
Morot | 1 st |
Vitkål | 1 bit |
Purjolök | 1 bit |
Groddar | 2 dl |
Wasabi (japansk pepparrot) | |
Soya | |
Skär morötter, vitkål och purjo i juliennestrimlor
som blanscheras och kyls ner. Häll av vattnet och blanda med groddarna.
Smaksätt med salt, peppar och lite olivolja. Lägg bladen två och två, fyll
med grönsaker och rulla ihop till vårrullar. Pensla med olja och grädda i
ugn i 225*C tills rullarna får färg eller fritera.
Bryn filéen, salta och peppra och stek färdig i ugn 80 C tills innertemperaturen blir 58 C. Trancheras och serveras med wasabi och soya. Recept skapat för Polarica av Sten A Öhman, viltmästare och kökschef vid Görvälns Slott i Järfälla. |