![]() |
|
Lappgubbens krämiga fjällpanna | |
10 portioner | |||||
Polaricas Viltmästarskav, | 1 kg | ||||
art nr 329900 | |||||
Smör | 1 hg | ||||
Finhackad lök | 2 hg | ||||
Blandsvamp | ca 500 gr | ||||
Créme Fraiche | 4 msk | ||||
Grädde | 3 dl | ||||
Mjölk | 3 dl | ||||
Soja | |||||
Salt & peppar | |||||
Bryn smör i stekgryta. Lägg i viltmästarskavet. | |||||
Salta och peppra när viltmästarskavet är brynt. | |||||
Låt den finhackade löken fräsa med en stund. | |||||
Späd med buljong. Tillsätt créme fraiche och grädde. | |||||
Låt puttra några minuter. | |||||
Servera med pressad potatis, lingon, inlagd gurka och | |||||
grönsallad. Det går också utmärkt att ostgratinera. |
www.laplandfood.nu