Kebabskav med vitlök och paprika

10 portioner
Polaricas Kebabskav,  1,3 kg
art nr 329909
Matolja 5-6 msk
Vitlök 8-9 klyftor
Gul lök 6 st
Rökt skinka  200 gr
Röd paprika 3-4 st
Syltlök 3 dl
Vatten + 1 tärning köttbuljong  6 dl
Smetana 2 burkar
Svartpeppar
Några droppar tabasco
Persilja eller gräslök

Bryn kebabskaven fryst alt. något tinat i olja. Tillsätt den skivade löken. Tillsätt även de krossade vitlöksklyftorna, rökta skinkan och paprikan (strimlad eller tärnad). Blanda, tillsätt vatten med buljongen samt svartpeppar och ev. tabasco. Låt sjuda i  ca 10 minuter och tillsätt smetana innan servering. Smaka av. Garnera med hackad persilja eller gräslök. Servera med kokt ris och sallad.

Recept Nästa

www.laplandfood.nu