Fylld Ciabatta med acapulcocurry och rökt struts

 

10 port 10 port
Acapulcocurry Ciabatta- eller Hiawatabröd
Acapulcosallad 600 g 10 st
Majonnäs 400 g Polarica Strutsstek rökt
Gräddfil 2 dl rest.skivad (322023) 400 g
Curry Rödlök 80 g
Gurkmeja Grönsallad
Vitlök
Salt och peppar
Tina Acapulcosalladen och krama ur vätskan.
Blanda majonnäs, gräddfil och Acapulcosallad.
Smaka av med curry, gurkmeja, salt och peppar.
Dela bröden och fyll med acapulcocurry och rökt strutsstek. Dekorera med grönsallad och tunt skivad rödlök.
TIPS; Den rökta strutssteken går bra att byta ut mot Polaricas rökta
ren-, älg- eller vildmarksstek.

Recept Nästa

www.laplandfood.nu